Știm cât de important este să profiți la maxim de timpul tău. Știm că vrei să fii cel mai bun într-un domeniu dinamic și competitiv. JUSTIMMO te va ajuta să fii eficient și să te diferențiezi prin calitatea serviciilor pe care le oferi. Iată pe scurt câteva dintre beneficiile pe care ți le poate aduce JUSTIMMO, soft-ul tău imobiliar.

 

Cu cât un consultant imobiliar folosește soluții IT mai performante, cu atât mai mare este avantajul său competitiv.

Orice companie imobiliară urmărește să obțină eficiența maximă în activitățile zilnice ale agenților săi – de la preluarea unei proprietăți, publicarea ei online, crearea de oferte și managementul clienților, până la încheierea unei tranzacții – semnarea contractului și încasarea comisioanelor. Aici intervine sofware-ul, care încearcă să susțină eficiența agenților imobiliari cu ajutorul tehnologiei, automatizându-le procesele interne, repetitive, și oferindu-le mai mult timp pentru vânzări.

 

Cea mai buna administrare a cererilor și ofertelor

Cum? Oferind posibilitatea de a introduce și a actualiza ultra-rapid informațiile legate de contacte, cereri și oferte, toate informațiile fiind conectate între ele și accesibile în orice moment. Soft-ul trebuie să fie prietenos și simplu de folosit pe orice tip de dispozitiv: a putea răspunde solicitărilor clienților sau a le trimite oferte de pe mobil fiind esențial în contextul în care agentul imobiliar este mereu pe drumuri.

Panoul de comandă extins sumarizează informațiile principale într-o formă ușor de vizualizat, incluzând căutari rapide în baza de date, liste de activități, vizualizarea ultimelor oferte și contacte introduse. În plus, detalii aparent nesemnificative se pot dovedi extrem de importante. Verificarea duplicatelor, posibilitatea de a crea diverse categorii de contacte și proprietăți, inserarea automată a watermark-urilor pe fotografii sunt doar câteva exemple.

 

O ofertă se trimite la fel de repede ca 100

Potrivirea automată între cerere și ofertă este una dintre funcționalitățile esențiale ale unui software imobiliar: dacă există una sau mai multe oferte potrivite unei anumite cereri, acestea îi vor fi alocate automat; dacă nu există încă o ofertă corespunzătoare, cererea va rămâne salvată în sistem și agentul imobiliar va putea trimite oferte ulterior, fără a se produce discontinuități în activitatea sa. În lipsa unui CRM, consultantul ar trebui să exporte totul în programul de e-mail, pierzând astfel un timp prețios.

Odată ce au fost clarificați toți parametrii, se pot genera din soft oferte profesionale în format pdf, pe baza de șabloane și texte predefinite. Ofertele sunt expediate pe e-mail direct din soft cu un singur click, astfel încât 100 de oferte se trimit la fel de rapid ca una singură.

 

Promovare online & optimizare pentru dispozitive mobile

Inserarea automată a anunțurilor pe website-ul propriu și pe platformele de specialitate locale sau internaționale oferă un câștig valoros de timp și vizibilitate asupra portofoliului, precum și posibilitatea unei actualizări rapide a datelor proprietăților. De asemenea, cererile provenite de pe website sau de pe platformele conectate care permit acest lucru, sunt importate direct în soft. Agentul poate observa imediat dacă respectivul contact există deja în baza de date și îi poate răspunde rapid.

 

Proprietarul este întotdeauna informat

Orice activitate asociată unei proprietăți poate fi introdusă și gestionată foarte ușor în sistem, ajutând la monitorizarea termenelor și managementul eficient al sarcinilor zilnice. În orice moment, consultantul imobiliar poate genera un raport cu toate activitățile asociate unei proprietăți, inclusiv numărul de oferte trimise, numărul de vizionări stabilite etc. încât proprietarul să poată fi informat oricând asupra eforturilor depuse pentru tranzacționarea proprietății sale.

 

Avantajul decisiv

Experiența pe care o avem pe piață ne permite să afirmăm că profesionalismul și atitudinea pozitivă însoțite de prezentări bune, reactii de raspuns rapide și prezența activă în spațiul online cu ajutorul unui software performant, sunt factori-cheie pentru a încheia mai multe tranzacții și a încasa garantat comisioanele cuvenite. Softul imobiliar devine astfel un atu în modul în care un consultant imobiliar se poate diferenția de competiție, fiind recomandaț în piață pentru calitatea serviciilor sale.

 

Vrei să te convingi? Solicită un cont demo aici!