Începând cu 1 martie, JUSTIMMO, soluția completă de marketing și back-office pentru consultanții imobiliari, în parteneriat cu Argus – Agenția de Monitorizare și Statistică Imobiliară, companie cu peste 15 ani experiență în industria de profil, vă oferă acces la informații din piața imobiliară din România actualizate în timp real!

Peste 3 milioane de proprietăți aflate în vânzare, închiriere sau în executare, listate de particulari, dezvoltatori sau alte instituții se regăsesc în baza de date Argus, accesibilă acum prin interfața prietenoasă și ușor de utilizat a JUSTIMMO. Zilnic aveți acces la peste 2.500 de anunțuri imobiliare noi, preluate din presa scrisă (64 publicații cotidiene și periodice) şi mediul online (577 website-uri monitorizate în prezent).

Pierdeți timp prețios căutând oferte imobiliare cât mai recente și complete? Integrarea Argus în JUSTIMMO rezolvă această problemă și vă eficientizează activitatea. Cu ajutorul filtrelor de căutare combinate puteți găsi imediat proprietățile de interes pentru dumneavoastră, pe care le puteți importa cu un singur click în propria bază de date, împreună cu toate detaliile corespunzătoare, fotografii și localizare.

Serviciul Argus este un serviciu suplimentar, nefiind inclus în pachetul JUSTIMMO standard. Pentru informații despre activarea Argus și prețuri, contactați un reprezentant JUSTIMMO!