Primăvara vine cu vești bune pentru clienții JUSTIMMO – ofertele lor pot fi publicate instant pe Wizmo.ro, o platformă dinamică de imobiliare, dedicată atât segmentului rezidențial, cât și celui de business.

Wizmo.ro a fost creată de o echipă mixtă de specialiști, care și-au propus să aducă un suflu nou și mai multă transparență pieței anunțurilor imobiliare online. Echipa din spatele Wizmo.ro este formată din investitori în domeniul imobiliar la nivel internaţional, specialiști IT și marketing, cu o experiență de 12 ani în online marketing și peste 30 de platforme și magazine online dezvoltate.

Wizmo.ro urmărește să promoveze anunțuri premium, cu informații corecte și relevante pentru public, care, pe de o parte, să transforme experiența căutării unei proprietăți într-o călătorie plăcută, iar pe de altă parte, să genereze lead-uri de calitate consultanților imobiliari. Având aproximativ 3.500 de vizitatori unici zilnici și trafic în creștere rapidă, Wizmo devine rapid o platformă căutată de către cei aflați în căutarea unei locuințe sau a unui spațiu comercial.

Pentru a facilita accesul consultanților imobiliari la un public cât mai larg și a le spori șansele de a încheia mai multe tranzacții, JUSTIMMO a creat interfața de export a anunțurilor din CRM pe Wizmo.ro printr-un singur click. Astfel, agenții imobiliari pot obține lead-uri noi fără a investi timp suplimentar, promovarea online fiind eficientizată.

„Deși Wizmo.ro și JUSTIMMO sunt două companii noi pe piața locală, ele sunt foarte dinamice și inovative, dorind să ofere clienților servicii de foarte bună calitate. Astfel, credem că această colaborare ne va ajuta să creștem împreună și să contribuim la construirea unui mediu optim pentru jucătorii din domeniu și utilizatorii finali”, a declarat Andrea Vincze, Director General al JUSTIMMO în România.

Ca și în cazurile celorlalte platforme conectate cu JUSTIMMO, companiile imobiliare trebuie să încheie întâi un contract cu Wizmo.ro, în baza cărora vor primi credențialele necesare publicării anunțurilor. Primele 3 luni de contract sunt gratuite, ulterior, Wizmo.ro oferind pachete personalizate în funcție de numărul de utilizatori și de anunțuri.

Alătură-te acum comunității de profesioniști de pe Wizmo cu ajutorul JUSTIMMO!