1 click = 2 x promovare. Cu o simplă bifă, ofertele clienților JUSTIMMO sunt vizibile de acum și pe Storia și OLX.

Dacă OLX nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai vizitate site-uri locale, Storia este platforma online lansată anul trecut de OLX, dedicată exclusiv sectorului imobiliar. Storia iese în evidență prin modul în care este structurată și prezentată informația, mai consistentă și ușor de urmărit în comparație cu cea disponibilă pe OLX.

Anunțurile imobiliare sunt însoțite de harta zonei în care sunt situate proprietățile și de indicații privind prețurile pieței și poziționarea în raport cu acestea. În plus, platforma permite utilizatorilor să încarce până la 20 de fotografii ale unei proprietăți, cât și fișiere video sau tururi virtuale.

În cifre, Storia înseamnă:

  • Peste 100.000 de anunțuri active
  • Peste 30.000 de vizite în fiecare zi
  • Peste 5.000.000 de vizualizări
  • Peste 130.000 de contractări pe anunțurile postate

Companiile imobiliare pot alege între 5 tipuri de pachete de promovare a anunțurilor, prețurile începând de la 21.99 euro pentru 35 de anunțuri. Anunțurile promovate pe Storia sunt publicate automat și pe OLX si reactualizate la 14 zile. După încheierea contractului cu platforma, companiile obțin un set de credențiale în baza cărora își pot publica automat anunțurile pe Storia și OLX.

Oferiți celor care își caută o casă pe Storia și OLX posibilitatea de a o găsi! Economisiți timp prețios promovându-vă cu ajutorul JUSTIMMO!