Știm: ai ales să fii agent imobiliar tocmai pentru că e o meserie dinamică, flexibilă și plină de provocări! Pe de altă parte, lucrezi pe o piață extrem de concurențială, unde e foarte dificil să obții venituri constante. Pentru a avea succes trebuie să investești în brandingul personal, cât și în parteneriate de încredere, alegând soluția tehnică optimă pentru gestionarea activităților tale zilnice.

Cu JUSTIMMO munca ta administrativă va fi mult mai bine organizată, astfel încât vei avea mai mult timp pentru a te concentra pe cunoașterea clienților tăi, a nevoilor și dorințelor care îi motivează în căutarea unei proprietăți, pe consolidarea relațiilor cu aceștia. JUSTIMMO va prelua sarcinile tale repetitive și le va automatiza, fiind alături de  tine din faza de prospectare până la încheierea unei tranzacții si follow-up-ul post-vânzare.

Iată cum componenta emoțională și cea tehnică se completează reciproc:

1. Introduci proprietățile tale în JUSTIMMO. Noi te ajutăm să obții lead-uri de pe website-ul agenției, de pe portalurile imobiliare unde JUSTIMMO îți publică anunțurile cu un singur click, sau din social media.

2. Afli cât mai multe informații despre lead-urile tale – ce fel de proprietăți caută, în ce zonă, ce buget au, fii atent la detalii și salvează-le în JUSTIMMO. Cu timpul, ai putea să le uiți, dar în JUSTIMMO, informația îți va fi mereu disponibilă.

3. Afli oricând dacă în baza ta de date există oferte potrivite clienților tăi, pe care le poți trimite cu un singur click în căsuța poștală a acestora. În plus, poți coopera și cu alte agenții din rețeaua noastră care au proprietăți de interes pentru tine!

4. Stabilești vizionări unde vii mereu pregătit cu prezentări detaliate ale proprietăților, create cu un singur click în JUSTIMMO. Astfel, vei impresiona clienții și le vei arăta că ești acolo pentru a-i ajuta, nu pentru a lua un comision.

5. Impresionezi și proprietarii cu ajutorul rapoartelor de activitate clare generate de JUSTIMMO, care le demonstrează ce eforturi depui pentru a le vinde sau închiria proprietățile.

6. După ce închei o tranzacție, JUSTIMMO îți va reaminti să dai un semn clientului, să îl întrebi dacă e mulțumit. Poate că este, poate că nu, poate are alți prieteni care sunt în căutarea unei locuințe. Grija față de client nu va rămâne nerăsplătită.

Acestea sunt doar câteva exemple. Peste 3000 de agenți din 600 de agenții pot confirma că mix-ul tehnic – emoțional pe care îl obțin cu JUSTIMMO este esențial pentru a le crește afacerea. Te așteptăm să încerci și tu! Solicită un cont demo aici!