Te pregătești să revii la birou după o vacanță care a trecut mult prea repede? Iată 4 sfaturi pentru o revenire în forță și tranzacții imobiliare de succes!

Tot mai mulți proprietari încearcă să încheie tranzacții fără ajutorul unui consultant imobiliar, însă se lovesc de diferite obstacole: riscuri de siguranță și timp pierdut în cazul vizionărilor, evaluări subiective ale prețului locuinței, promovare online fără rezultate. De cealaltă parte, cumpărătorii și chiriașii pierd timp valoros căutând properietăți potrivite și resimt frica de a încheia tranzacții imobiliare fără o consiliere profesionistă.

În acest context, rolul agentului imobiliar este crucial, dar acesta trebuie să câștige încrederea clienților săi prin profesionalism și promptitudine. Iată sfaturile noastre pentru o toamnă reușită!

Informează-te despre evoluția pieței imobiliare

Consultantul imobiliar trebuie să fie perceput ca un profesionist în domeniu, capabil să anticipeze nevoile clienților, poziționarea sa în ceea ce privește cunoașterea pieței fiind esențială. Mereu la curent cu ultimele evoluții ale pieței, el trebuie să evalueze corect prețurile locuințelor, contracarând ofertele supraevaluate pentru a reduce timpul de tranzacționare în piață.

Arată pasiune în ceea ce faci

Dincolo de profesionalism, energia și entuziasmul pe care le arată consultantul imobiliar în felul în care își exercită activitatea, sunt esențiale. El știe că fiecare client și fiecare proiect este diferit și se adaptează ușor. Fii punctual și zâmbește, zâmbetul va crea mult mai rapid conexiunea dorită cu clienții tăi, iar atitudinea ta optimistă îi va relaxa.

Consolidează-ți brandul cu ajutorul social media

Social media a devenit fără îndoială un canal de comunicare extrem de eficient. Asigură-te că ai un profil actualizat și nu ezita să îți promovezi imaginea cu ajutorul Facebook sau LinkedIn, vizibilitatea și transparența fiind necesare pentru consolidarea brandului. Fă publice tranzacțiile de succes și solicită-le clienților pe care i-ai ajutat să dea rating-uri sau testimoniale vizibile pe social media.

Investește într-un soft imobiliar               

Simți că nu ai suficient timp pentru a gestiona portofoliul de proprietăți și activitatea echipei?  Cu ajutorul unui CRM imobiliar ai o bază de date unică pentru organizarea eficientă a informațiilor și a activității de zi cu zi, care te va ajuta să salvezi timp prețios. Găsești instant proprietățile potrivite clienților tăi și obții mai multe lead-uri prin publicarea ofertelor, cu un singur click, din CRM pe website și platformele imobiliare de interes. Astfel, munca ta va deveni mai ușoară și mai profitabilă!

Îți urăm o toamnă bogată în tranzacții imobiliare!