Pentru mai bine de 20 de ani, renumitul expert imobiliar, filozof și influencer american Matthew Ferrara a contribuit la dezvoltarea industriei imobiliare, explorând modurile în care consultanții imobiliari pot crea noi conexiuni valoroase cu clienții lor. Cu ocazia salonului imobiliar RENT din Paris, Matthew Ferrara a dezbătut avantajele și impactul noilor tehnologii asupra practicilor profesioniștilor în imobiliare.

“Rolul acestor tehnologii este de a ne ajuta să descoperim conexiuni potențiale. Nu sunt deloc îngrijorat că algoritmii și inteligența artificială vor înlocui consultanții imobiliari; sunt convins că ne vor face mai valoroși pentru că ne vor arăta conexiuni ce ne permit să legăm relații mai bune cu clienții, să fim la locul potrivit la timpul potrivit. Astfel, rolul acestor tehnologii este de a ne oferi un context mai bogat legat de ceea ce se petrece în viețile clienților și ale potențialilor noștri clienți, încât să devenim oameni de valoare, nu oameni ai oportunității.“ declară Matthew Ferrara.

Sfatul pe care Matthew Ferrara îl dă brokerilor francezi este unul universal valabil: acela de a se gândi cât de multe știu despre clienții lor în comparație cu ceea ce știu despre portofoliul lor de oferte sau piața imobiliară, iar în cazul în care există un decalaj, să analizeze cum pot obține mai multe informații relevante despre obiceiurile și hobby-urile clienților, despre carierele și aspirațiile acestora. Asemenea informații pot fi adesea catalizatorii unor noi oportunități – de la oferirea unor spații alternative sau a unor servicii suplimentare, la anticiparea nevoilor clienților -, și pot ajuta consultanții imobiliari să ia decizii mai bune, transformând intreaga experiență a consumatorului într-una personalizată și eficace.

Ești curios cum poate ajuta tehnologia consultanții imobiliari? Poți începe prin a folosi un CRM care să te ajute să îți gestionezi eficient timpul și activitatea, să uiți de treburile administrative pentru a te putea concentra asupra a ceea ce este important: clienții.

Află aici mai multe despre benefiiciile JUSTIMMO și solicită contul tău demo!

Link interviu Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8yYhVon1VrY