BINE AȚI VENIT PE WEBSITE-UL www.justimmo.net !

www.justimmo.net este un site deținut de B & G Consulting & Commerce GmbH (denumită în continuare„BGCC”), persoană juridică austriacă, cu sediul în Viena 1070, strada Mariahilfer 8/11, FN 177061i, Viena 1070, strada Mariahilfer 8/11, FN 177061i, cod unic de înregistrare fiscală ATU46322108.

Întregul conținut al website-ului incluzând, dar fără a se limita la, texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicații, sunt proprietatea BGCC și/sau a partenerilor săi, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor cu modificările ulterioare, precum și tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fără a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală și industrială.

 

Politica de confidențialitate

Compania stochează datele dumneavoastră de identificare furnizate in procesul de inregistrare pe site (completare a formularului de contact) și le utilizează în vederea prestării serviciilor pentru utilizator, efectuării de statistici interne și/sau în scop de marketing/reclamă. Datele de identificare nu vor putea fi dezvăluite terților fără consimțământul dvs, cu excepția partenerilor comerciali ai BGCC și a celorlalte cazuri permise de lege.

Serviicii de Internet

Paginile noastre web pot conține de asemena linkuri către paginile web ale altor furnizori. B & G Consulting & Commerce GmbH nu este responsabil pentru conținutul extern care poate fi accesat prin intermediul acestor linkuri. Toate informațiile externe au fost verificate la momentul la care linkul original  a fost utilizat. În momentul în care suntem informați că anumite elemente din conținutul paginii respective sunt ilegale, vom elimina link-ul.