logo

Vânzări rapide – Imagine profesionistă – Timp economisit

Peste 600 de companii imobiliare din Europa folosesc cu încredere JUSTIMMO pentru a-și dezvolta și gestiona eficient activitatea. Adaptat acum specificului pieței din România, JUSTIMMO îți va face munca de zi cu zi mult mai ușoară și mai profitabilă. Descoperă și tu avantajele celui mai prietenos şi performant soft imobiliar!

justimmo

JUSTIMMO – soluția completă de marketing și back-office pentru profesioniștii în imobiliare

JUSTIMMO este un software online ușor de folosit, destinat tuturor specialiștilor în imobiliare. Fie că ești agent sau dezvoltator imobiliar, expert în segmentul rezidențial ori în cel comercial, JUSTIMMO te ajută să îți gestionezi și promovezi eficient portofoliul de proprietăți.

JUSTIMMO îți oferă performanță și flexibilitate: nu ai nicio restricție în ceea ce privește numărul de utilizatori sau spațiul de stocare al datelor tale, nici în ceea ce privește durata minimă contractuală.

Află mai multe despre noi pe site-ul www.justimmo.net sau pe pagina de Facebook!

CRM Imobiliar

O bază de date unică pentru gestionarea informațiilor & organizarea eficientă a activității de zi cu zi. Timp valorificat prin automatizarea sarcinilor administrative.

Website automatizat & promovare online

Mai multe lead-uri cu ajutorul website-ului tău JUSTIMMO gratuit, optimizat pentru motoarele de căutare & cu opțiunile de export instant al anunțurilor tale pe multiple platforme imobiliare.

Oferte & prezentări premium

O imagine profesionistă garantată cu ajutorul materialelor de prezentare generate instant din JUSTIMMO.

Asistență tehnică dedicată

O echipă entuziastă, mereu la dispoziția ta, care te va ajuta să profiți la maxim de funcționalitățile JUSTIMMO.

Servicii personalizate

Te ajutăm să ieși în evidență printr-un design ieșit din comun, o aplicație specială de Facebook sau alte servicii adaptate nevoilor tale.

Completează formularul de mai jos pentru a primi un cont demo gratuit:

Agenția noastră a ales JUSTIMMO deoarece ne ajută să ne organizăm bine baza de date; economisim timp datorită funcționalităților pe care programul le pune la dispoziția noastră, printre care și propriul site, precum și promovare rapidă pe platforme imobiliare românești sau din Austria și Germania. Mulțumim JUSTIMMO!

Monica Raschitor

Silver House Invest

JUSTIMMO mă ajută să lucrez mult mai eficient și rapid, să câștig timp prețios mulțumită funcționalităților sale. Printr-un singur click pot genera prezentări de proprietăți sau email-uri de ofertă cu un design profesionist – astfel de detalii mă ajută să leg rapid o relație de încredere cu clienții și contribuie la imaginea mea de broker profesionist.

Crina Floricel

Floricel Imobiliare

Privacy Policy  |  Legal  |  Sitemap  | ©2016 JustIMMO. Toate drepturile rezervate.