F.A.Q.

Răspunsuri la întrebările tale despre JUSTIMMO

Întrebări
Generale

Dacă aleg să folosesc JUSTIMMO trebuie să introduc manual toate proprietățile şi contactele?

Nu. JUSTIMMO dispune de o interfață de import pentru preluarea automată a datelor. Astfel, putem lua legătura cu furnizorul tău actual de software (dacă există) pentru a importa informațiile într-un format standard (XML, CSV).

Cum mă poate ajuta JUSTIMMO la promovarea proprietăților mele?

JUSTIMMO nu este doar un simplu software de gestiune a proprietăților imobiliare, ci un partener care te ajută să îți promovezi portofoliul şi să îți construiești o imagine profesionistă pe piață. Fie că e vorba de crearea automată de e-mail-uri, documente şi prezentări sau de personalizarea fotografiilor, JUSTIMMO îți prezintă portofoliul în lumina potrivită.

Cât de repede pot începe să folosesc JUSTIMMO?

JUSTIMMO este imediat gata de utilizare. Fiind o soluție online accesibilă oriunde, de pe orice dispozitiv, nu ai nicio grijă în legătură cu instalarea software-ului, nici a update-urilor ulterioare.

Pe ce perioadă de timp trebuie să închei un contract cu JUSTIMMO?

La JUSTIMMO nu există o durată contractuală minimă sau altfel de constrângeri. Contractul poate fi reziliat la finalul oricărei luni, cu respectarea perioadei de preaviz de 4 săptămâni.

Costuri

Cât costă JUSTIMMO?

Găseşti aici toate informațiile despre costuri și eventualele noastre oferte.

Cât costă crearea unui website?

Dacă alegi unul dintre layout-urile noastre standard, pe care le adaptăm identității tale corporatiste (culori, logo etc.), costul website-ului este inclus în abonamentul lunar standard. Desigur, putem dezvolta și website-uri de agenție 100% personalizate, în funcție de cerințele tale.

Exporturi pe
Platforme

Cum mă pot conecta la o platformă imobiliară?

Primul pas este să ne anunți pe ce platformă dorești să exporți date și noi vom asigura interfața pentru transfer, dacă platforma o va permite. În cazul în care platforma are o interfață de import deschisă, conexiunea poate fi realizată într-un timp scurt. Nu există costuri suplimentare pentru asigurarea conexiunii.

Exportul datelor către platforme este gratuit?

Exportul datelor din JUSTIMMO către platforme este gratuit. Există însă, cel mai probabil, un cost de publicare a anunțurilor pe platforme, conform unui contract de inserție pe care l-ați încheiat în prealabil.

Website

Cât timp durează crearea unui website?

Website-ul standard este creat în maxim 2 săptămâni.

Pentru website-urile customizate, după întâlnirea cu echipa de design și stabilirea conținutului, website-ul este gata în aproximativ 21 de zile.

Cât costă crearea unui website?

Dacă alegi unul dintre layout-urile noastre standard, pe care le adaptăm identității tale corporatiste (culori, logo etc.), costul website-ului este inclus în abonamentul lunar standard. Desigur, putem dezvolta website-uri de agenție 100% personalizate, în funcție de cerințele tale.

Aspecte
Technice

JUSTIMMO funcționează pe orice sistem de operare?

JUSTIMMO este proiectat pentru orice sistem de operare și optimizat inclusiv pentru Mac și Linux.

Unde sunt stocate datele mele?

Datele tale sunt stocate pe server în rețea și salvate de mai multe ori pe zi.

Există limite privind capacitatea de stocare a datelor?

Nu. Poți încărca și administra un număr nelimitat de documente, imagini etc. în JUSTIMMO.

Cum instalez soft-ul JUSTIMMO?

Fiind un software online, nu este necesară o instalare propriu-zisă. Avantajele sunt evidente: nu trebuie să instalezi update-uri și poți accesa JUSTIMMO de pe orice dispozitiv conectat la internet, într-un timp foarte scurt.

Mai ai întrebări? Trimite-ne un mesaj!

Pentru orice alte întrebări, scrie-ne pe adresa office@ro.justimmo.net sau contactează-ne telefonic la numărul +40 721 806 236.

022032051 041