Costurile de utilizare JUSTIMMO

 

Cu JUSTIMMO ai mereu controlul cheltuielilor tale, pe care le poţi calcula cu uşurinţă mulţumită modelului nostru transparent de tarifare. La JUSTIMMO nu există costuri ascunse sau taxe de instalare, poţi rezilia contractul în orice moment, fără alte constrângeri. Nicio surpriză legată de costurile tale!

* Prețurile nu includ TVA şi sunt valabile în limita a 500 de proprietăţi active în medie pe lună.
Nu găsești o ofertă care să ți se potrivească? Contactează un reprezentant JUSTIMMO și solicită o ofertă personalizată pentru agenția ta!
Nu uita să întrebi de eventuale discounturi pentru plata în avans!

Testimoniale

Să lăsăm clienții să vorbească despre noi!

“Inspirăm prin servicii competente și inovatoare, care să garanteze menținerea calității și utilității lucrative a proprietăților imobiliare. Ceea ce așteptăm și de la software-ul nostru imobiliar. Prin integrarea Social Media, de pildă prin conectarea Facebook cu website-ul nostru, JUSTIMMO ne facilitează accesul la grupuri-țintă complet noi.

JUSTIMMO este ușor de utilizat, oferă o multitudine de funcționalități (inclusiv utilizarea de medii noi, precum clipuri video pentru imobiliare) și nu ascunde costuri suplimentare deranjante pentru utilizatori adiționali sau pentru funcționalități noi. În contextul economic actual, politica de prețuri transparentă și corectă a fost un alt motiv pentru a alege JUSTIMMO.

Michael Brugger

Broker/ Owner, RE/MAX

“Mă bucur că mă număr printre primii clienți ai JUSTIMMO din România și că beneficiez astfel de un produs de top. Cu JUSTIMMO am realizat ce rol esențial joacă tehnologia pentru noi, brokerii imobiliari, care suntem mereu pe fugă și nu avem timp de treburi administrative. JUSTIMMO mă ajută să lucrez mult mai eficient și rapid, să câștig timp prețios mulțumită funcționalităților sale. În plus, am și un website, creat tot de JUSTIMMO, conectat direct la software, ceea ce permite actualizarea imediată a conținutului printr-un singur click. Tot printr-un singur click pot genera prezentări de proprietăți sau email-uri de ofertă cu un design profesionist – astfel de detalii mă ajută să leg rapid o relație de încredere cu clienții și contribuie la imaginea mea de broker profesionist.

Recomand cu încredere JUSTIMMO, un singur produs ce acoperă toate nevoile unui broker imobiliar!”

Crina Floricel

Broker, Floricel Imobiliare

“Am ales JUSTIMMO pentru că este un software imobiliar foarte performant, care ne oferă posibilitatea de a ne optimiza procesele de muncă și de a răspunde într-un mod eficient și modern nevoilor în creștere ale clienţilor. Prima impresie o confirmă: este vorba de un partener care poate reacţiona imediat la solicitările agenţilor imobiliari și care implementează soluţii specifice repede și ușor!

Michael Pisecky

Manager, Sreal Imobilien

Organizare perfectă

Administrarea portofoliului – oferte, cereri, proprietari, agenţi, contacte, toate organizate printr-un soft imobiliar modern şi intuitiv!

JUSTIMMO Website

Ai inclus un website personal gratuit, cu un layout ales de tine, pentru a asigura promovarea profesionistă a serviciilor tale.

Platforme interconectate

Cu JUSTIMMO ai posibilitatea de a-ţi exporta automat proprietăţile pe platformele imobiliare alese de tine, printr-un singur click.

Reţeaua Open MLS

Mulţumită accesului la reţeaua Open MLS, poţi căuta uşor şi între proprietăţile partajate de alţi brokeri imobiliari!